Tietokone osamaksulla

Tilaa tietokoneet osamaksulla

Tilaa tietokone osamaksulla helposti vertailumme kautta. Laitoimme listaan parhaat osamaksutietokoneet ja kannettavat tietokoneet. Löydä sopiva tarjous juuri sinun tarpeisiisi täältä.

Osta tietokone osamaksulla: katso tarjoukset

Katso kaikki tarjoukset tietokoneista osamaksulla. Hinnat vain Alk. 10 €/kk!

Tietokoneen hankkiminen osamaksulla tai rahoituksella on tänä päivänä erittäin yleistä, sillä tehokkaat tietokoneet eivät ole halvimmista päästä. Kerralla kannattaa kuitenkin hankkia riittävän kestävä ja laadukas tietokone. Tietokoneiden hinnat vaihtelevat suuresti, siksi sinun kannattaakin tehdä hintavertailua ennen ostopäätöksen tekemistä.

Näillä sivuilla esittelemme sinulle parhaimmat tietokonetarjoukset ja rahoitusvaihtoehdot niille. Oli mielessäsi tietokone kotikäyttöön, opiskeluun, pelaamiseen tai vaativaan työkäyttöön, niin löydät sivuiltamme varmasti parhaimmat vaihtoehdot.

Miten löydän parhaat tietokonetarjoukset?

Netistä tietokoneiden penkominen ja vertaileminen itsenäisesti on aikaa vievää ja haastavaa hommaa. Olemme halunneet helpottaa urakkaasi ja valinneet näille sivuillemme monipuolisen valikoiman tietokoneita ja rahoitusvaihtoehtoja niille. Tänä päivänä tietokone osamaksulla on mahdollista saada suurimmalta osalta tietokonekauppiaita. Osamaksu- ja rahoitusvaihtoehdoissa on kuitenkin suuria hintaeroja keskenään, sillä osamaksusopimuksien ja luottotilien korot ja kulut vaihteleva suuresti.

Kaikki sivuiltamme löytyvät tietokonediilit on huolellisesti valittuja. Olemme kiinnittäneet huomiota erityisesti kolmeen asiaan: laatuun, hintaan ja rahoitusvaihtoehtoihin. Perehdytään seuraavaksi oleellisimpiin asioihin tietokoneiden valinnassa. 

Tietokone osamaksulla – opas valintaan

Tietokoneen valinta voi muodostua suureksi haasteeksi varsinkin, jos tietokoneet ovat sinulle täyttä hepreaa. Vaikka sinulla olisikin perustiedot tietokoneiden ominaisuuksista, niin kehityksessä mukana pysyminen vaatii suurta aktiivisuutta. 

Suurin osa meistä kuitenkin tarvitsee tietokoneita lähes päivittäin elämässä, vaikka emme niistä paljon ymmärtäisikään. Kaikesta ei tarvitsekaan tietää, sillä esittelemme sinulle hintalaatusuhteeltaan parhaimmat tietokoneet kaikkiin käyttötarkoituksiin!

Tietokone osamaksulla on usein erittäin kannattava tapa hankkia tietokone. Osamaksulla tai rahoituksella maksaessasi voit valita suoraan hieman kalliimman, mutta laadukkaamman tietokoneen kuin mihin sinulla käteiskaupalla olisi rahkeita.

Tietokoneen valinnassa kannattaa huomioida ainakin nämä seikat:

 • Käyttötarkoitus
 • Tietokoneen tyyppi (läppäri/pöytäkone)
 • Läppäreissä  akun kesto
 • Tallennustila
 • Keskusmuisti
 • Prosessori
 • Näytön tarkkuus
 • Erillinen näytönohjain
 • Äänentoisto
 • Käyttöjärjestelmä
 • Hinta

Tietokoneen valinnassa käyttötarkoituksella on suuri merkitys. Jos haluat hankkia laadukkaan pelikoneen, niin peruskäyttöön tarkoitetut laitteet eivät riitä tehoiltaan. Usein tehoja ja akunkestoa tulisi olla riittävästi myös työkäyttöön hankkimassasi koneessa. Sen sijaan kotikäyttöön riittävät pienemmätkin tehot.

Kannettava tietokone osamaksulla

Kannettavat tietokoneet ovat tänä päivänä menneet työ- ja peruskäytössä pöytätietokoneiden ohitse. Kannettavia on tarjolla hyvin monessa eri hintaluokassa käyttötarkoituksen ja tehojen mukaan. Oli käyttötarkoituksesi läppärille mikä tahansa, kannattaa varautua investoimaan vähintään useita satoja euroja saadaksesi laadukkaan koneen.

Mikäli kone on aktiivikäytössä oleva läppäri työhön tai pelaamiseen, tulee sinun investoida useimmiten vähintään 1000 euroa. Kotikäyttöön saa koneita halvemmallakin. Kannettava tietokone osamaksulla tai rahoituksella on monelle talouden näkökulmasta paras tapa hankkia tietokone. 

Jos mietit mistä läppäri osamaksulla? Niin näitä sivuja pidemmälle sinun ei tarvitse vaeltaa! Esittelemme sinulle parhaat läppärit kaikkiin käyttötarkoituksiin, kuten työhön, kotikäyttöön ja pelaamiseen. Lisäksi esittelemme sinulle ehdoiltaan reilut rahoitusratkaisut niille. 

Pöytätietokone osamaksulla

Vaikka läppärit ovatkin menneet monelta suunnalta perinteisten pöytätietokoneiden ohitse, niin edelleen niitä ostetaan. Erityisesti pelaajat ostavat pöytäkoneita. Myös monet muut haluavat perinteisen pöytäkoneen isolla näytöllä ja näppäimistöllä. 

Pöytäkoneita myydään paketeissa, mutta hyvin usein harrastajat ostavat näytön, näppäimistön ja itse keskusyksikön erikseen. Erityisesti pelikäyttöön tarkoitetut tietokoneet vaativat tehoja ja ovat monesti halvimmillaankin suhteellisen kalliita.

Tehokkaan pöytäkoneen hinta näyttää huomattavasti inhimillisemmältä, kun se pilkotaan osiin. Esimerkiksi 2-3 vuoden rahoituksella tehokaskaan pelikone ei montaa kymppiä kuukaudessa tule maksamaan. Löydät sivuiltamme parhaimmat pöytätietokonediilit reiluilla osamaksuehdoilla.

Tietokone osamaksulla ilman luottotietoja

Tänä päivänä maksuhäiriömerkinnät nousevat usein esteeksi rahoituksen saamiselle. Hyvin harva rahoituslaitos myöntää luottoa tai osamaksua, mikäli asiakkaalla on aktiivinen maksuhäiriömerkintä. 

Joulukuusta 2022 lähtien maksuhäiriömerkintöjen kanssa kamppailevien tilannetta on helpotettu. Lakiuudistuksen myötä maksuhäiriömerkintä poistuu rekisteristä 30 vuorokautta sen jälkeen, kun siihen liitetty velka on maksettu.

Mikäli sinulla on maksuhäiriömerkintä tai merkintöjä, suosittelemme selvittämään ulosotossa olevat velkasi. Ne maksettuasi merkintä poistuu kuukaudessa. 

Aikaisemmin maksuhäiriömerkintä kesti keskimäärin 2–4 vuotta. Toisinaan sinun on mahdollista saada tietokone osamaksulla ilman luottotietoja, mutta useimpien rahoituslaitoksien kohdalla se ei ole mahdollista.

Usein kysyttyä