Tilaa puhelimet osamaksulla

Tilaa puhelimet osamaksulla kätevän tuotevertailun kautta. Listasimme parhaat puhelimet eri hintaluokista osamaksusopimuksella. Pääset tekemään osamaksusopimuksen suoraan valitussa verkkokaupassa.

Osta puhelimia osamaksulla: katso tarjoukset

Katso kaikki osamaksutarjoukset puhelimista ja löydä sopiva vaihtoehto alk. 5 €/kk.

Puhelin osamaksulla alkaen 50 €/kk

iPhone 13 Pro Max

 • Iso 6,7 tuuman näyttö
 • Supertehokas A15 Bionic -piiri
 • iOS 16

iPhone 13 Pro Max

 • Iso 6,7 tuuman näyttö
 • Supertehokas A15 Bionic -piiri
 • iOS 16

iPhone 13 Pro Max

 • Iso 6,7 tuuman näyttö
 • Supertehokas A15 Bionic -piiri
 • iOS 16

Puhelin osamaksulla alkaen 25 €/kk

Puhelin osamaksulla alkaen 9 €/kk

Puhelin osamaksulla on tänä päivän hyvin yleinen tapa hankkia uusi kännykkä. Osamaksulla puhelimen hankkiminen on usein käytännöllinen vaihtoehto, jos sinulla ei satu olemaan ylimääräistä säästössä. 

Olemme valinneet sinulle esiteltäväksi laadukkaimmat ja hinta-laatusuhteeltaan parhaat puhelimet. Puhelimissa niin kuin niiden rahoitusvaihtoehdoissakin on suuria eroja.

Sinun ei itse tarvitse lähteä vertailemaan puhelintarjouksia ja rahoitusvaihtoehtoja, sillä olemme tehneet suurimman työn puolestasi. Listauksessa esittelemme uusimmat ja parhaiten arvostellut Apple- ja Android-puhelimet, sekä rahoitusvaihtoehdot reiluilla ehdoilla.

Puhelin osamaksulla hankittaessa on kannattavaa erityisesti kalliimpien mallien kohdalla. Parhaat älypuhelimet maksavat helposti 500-1000 euroa ja jotkut vielä enemmän. 

Osamaksu puhelin voi kuitenkin olla hyvä vaihtoehto myös edullisempien puhelinmallien kohdalla. Kysymys on lopulta diilistä mikä on tarjolla. Parhaimmat rahoitusvaihdot eivät tuo paljoa lisää puhelimen hintaan ja saat puhelimen heti käyttöösi, ilman kuukausien säästämistä.

Mitä puhelimen valinnassa kannattaa huomioida?

Puhelimen valinta ei ole mikään yksinkertaisin valinta elämässä. Älypuhelimet tänä päivänä ovat varsin suuri osa ihmisen elämää, jonka takia puhelimen valintaa kannattaa miettiä tarkasti. 

Kerromme näillä sivuilla, mihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota puhelimen valinnassa. Kaikista tärkein asia on löytää juuri sinulle sopiva malli, joka myös hintansa puolesta istuu budjettiisi.

Puhelimen valinnassa kannattaa huomioida nämä seikat:

 • Koko
 • Akun kesto
 • Kameran ominaisuudet ja laatu
 • Näytön laatu
 • Muistin määrä
 • Käyttöjärjestelmä (Android/iOS)
 • Hinta

Aivan ensin kannattaa pohtia tarkasti, mitkä puhelimen ominaisuuksista ovat sinulle tärkeimpiä. Puhelin osamaksulla on siinä mielessä hyvä ratkaisu, että sinun ei tarvitse pihistellä sinulle tärkeiden ominaisuuksien kohdalla. Usein osamaksu ja rahoitussopimukset ovat 12–36 kk, jolloin kuukausierä on varsin kohtuullinen kalliimpienkin mallien kohdalla. 

Puhelimet osamaksulla – mitä pitää ottaa huomioon?

Tänä päivänä puhelimien valmistaminen vaatii laadukasta teknologiaa ja kalliita materiaaleja, jonka lisäksi valmistajat haluavat vielä mahdollisimman suuret voittokatteet. 

Tämän takia monet laadukkaat älypuhelimet maksavat useamman satasen. Puhelimen rahoittamiseksi on onneksi tänä päivänä tarjolla monia vaihtoehtoja. 

Olemme vertailleet eri vaihtoehtoja ja esittelemme sinulle parhaat puhelintarjoukset ja rahoitusvaihtoehdot niihin. Puhelimet osamaksulla voi olla joskus edullisempi hankkia pienen lainan kautta kuin liikkeen tarjoamalla rahoituksella. 

Puhelin laskulla

Osamaksukaupan lisäksi voit ostaa puhelimen myös laskulla. Kokonaiskustannuksillaan puhelin 14-30 vuorokauden maksuajalla tulee useimmiten edullisimmaksi kuin pitkät rahoitussopimukset. Laskulla maksaessa miinuspuolena on nopeasti tulevat eräpäivä. 

Jos sinulla ei ole nyt säästössä satoja euroja, onko sinulla kuukauden päästä parempi rahatilanne? Tämä kysymys kannattaa itselleen esittää, ennen laskulla tilaamista. Mikäli taloutesi menee liian tiukalle laskulla maksaessa, kannattaa valita suoraan osamaksu puhelin.

Halutessasi voit kuitenkin maksaa puhelimen nopeammin pois myös osamaksukaupassa, jolloin säästät kuluissa suuresti. Jos taloudellinen tilanteesi mahdollistaa laskulla ostaminen, on se kannattavampi vaihtoehto kuin osamaksu. Silloin puhelin on kerralla pois maksettu, eikä asiasta tarvitse enää huolehtia.

Puhelin osamaksulla ilman luottotietoja

Toisinaan luottotietonsa menettäneelläkin on mahdollisuus saada puhelin osamaksulla. Maksuhäiriömerkintä voi kummitella, vaikka nykyinen taloustilanteesi on hyvä. 

Mahdolliset ulosottovelat kannattaa hoitaa ensisijaiset pois, sillä joulukuusta 2022 lähtien maksuhäiriömerkintä poistuu 30 vuorokauden sisällä siitä, kun sen synnyttänyt velka on maksettu pois.

Kannattaa siis hoitaa ulosottovelat pois, jos suinkin mahdollista. Kuukauden päästä velkojen maksusta maksuhäiriömerkintä poistuu luottotietorekistereistä.

Jotkut rahoituslaitokset myöntävät osamaksusopimuksia myös luottotiedottomille. Puhelin osamaksulla luottotiedottomalle voi siis olla myös mahdollinen vaihtoehto. 

Lähtökohtaisesti luottotiedot tarkastetaan aina.

Usein kysyttyä