Sähköpotkulauta osamaksulla

Tilaa sähköpotkulaudat osamaksulla

Tilaa sähköpotkulauta osamaksulla helposti vertailustamme. Valitsimme parhaat paikat ostaa sähköpotkulauta edullisesti laskulle tai osamaksuna.

Osta sähköpotkulauta osamaksulla: katso tarjoukset

Katso kaikki tarjoukset sähköpotkulaudoista osamaksulla. Hinnat vain Alk. 8 €/kk!

Sillä hinnalla, kun ajat vuokrattavalla sähköskuutilla tunnin verran, maksat yhden kuukausierän osamaksua tehokkaammasta sähköpotkulaudasta.

Sähköpotkulaudan hankkiminen osamaksulla on hyvin suosittua tänä päivänä, sillä skuutit ovat kertahankintana varsin kalliita. Tehokkaiden sähköpotkulautojen hinnat pyörivät vähintään 500 euron tietämillä. Tehokkaiden skuuttien kohdalla on pelkästään järkevää tehdä hintavertailua, ennen kuin teet ostopäätöksen. 

Lyhytaikainen osamaksu/rahoitusvaihtoehto voi tarjota mahdollisuuden ostaa hieman kalliimpi sähköpotkulauta kuin mihin sinulla olisi kertahankintana rahaa. 

Näillä sivuilla esittelemme sinulle parhaimmat sähköpotkulaudat kaupunkiajoon ja haastavimmillekin reiteille. Lisäksi kerromme parhaista tarjolla olevista rahoitusvaihtoehdoista skuutin hankinnan helpottamiseksi! 

Miten löydän parhaat sähköpotkulaudat tarjoushinnoin?

Sähköpotkulautojen vertaileminen on itsenäisesti haastavaa hommaa. Skuutteja myydään useissa eri nettikaupoissa ja niiden välillä on suuria hintaeroja. Näiden sivujen tarkoituksena on helpottaa vertailusavottaasi ja esitellä samalla parhaat osamaksuvaihtoehdot sähköpotkulaudan hankintaan. Rahoitusdiilit eroavat suuresti toisistaan korkojen ja muiden kulujen osalta.

Voit luottaa siihen, että kaikki sivuiltamme löytyvät osamaksu- ja rahoitusvaihtoehdot ovat varmasti luotettavien ja hinnoiltaan reilujen rahoituslaitoksien tarjoamia.

Sähköpotkulauta osamaksulla – opas valintaan

Sähköpotkulautoja on ollut markkinoilla useiden vuosien ajan, mutta vasta parin viimeisen kesän aikana ne ovat lyöneet itsensä kunnolla läpi. Suurimmalle osalle ihmisistä sähköpotkulaudat, niiden tehot ja ominaisuudet ovat varsin vieraita. 

Suomessa myytävien sähköpotkulautojen nopeus on rajoitettu 25 km/h, johtuen lukuisista onnettomuuksista liian suurilla nopeuksilla. Lainsäädännössä skuutit lasketaan kevyiden sähköajoneuvojen luokkaan, jolloin niiden korkein sallittu nopeus on yllä mainittu 25 kilometriä tunnissa. 

Sähköpotkulautoja on tarjolla eri hintaluokissa, riippuen niiden ominaisuuksista, muotoiluista, akun kestosta ja tehoista. Sähköpotkulautoja myydään hyvin eri muodoissa. Perinteisten seisottavien skuuttien lisäksi tarjolla on esimerkiksi istuttavia sähköpotkulautoja, joita kutsutaan kruisereiksi.  

Mitä sähköpotkulaudan valinnassa tulee huomioida? 

Sähköpotkulautoja on markkinoilla tarjolla runsaasti erilaisia. Skuutti kannattaakin valita käyttötarkoituksen mukaan. 

Valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota: 

  • Toimintamatkaan
  • Painoon
  • Moottorin tehoon
  • Varaosien saatavuuteen
  • Hintaan

Skuutin käyttötarkoituksella on suuri merkityksensä. Mikäli kuljet työmatkat skuutilla, niin akussa tulisi olla tehoja sen verran reippaasti, että pääset kulkemaan esimerkiksi 50 km yhdellä latauksella (riippuen toki työmatkastasi). 

Kevät- ja kesäaikaan monet käyttävät skuutteja koko päivän kaupunkiajoissa. Parhaiten pysyt muun liikenteen vauhdissa, kun sähköpotkulaudassasi on riittävästi tehoja myös mäkiajoon.

Löydä sopiva sähköpotkulauta osamaksulla

Kalliiden hankintojen tekemiseen käytetään yhä useammin osamaksua. Onkin pelkästään luonnollista ostaa sähköpotkulautakin osamaksulla. 

Ehkä konkreettisin osamaksuvaihtoehdon etu on se, että osamaksulla on matalampi kynnys hankkia parempi ja tehokkaampi sähköpotkulauta kuin mikä olisi sinulle käteiskaupalla mahdollista. 

Mitä enemmän skuuttiasi käytät, sitä enemmän opit myös arvostamaan sen tehoja ja akun kestoa. Nämä kaksi ominaisuutta tuovat laitteelle lisää hintaa.  

itse sähköpotkulaudan lisäksi kannattaa hankkia asianmukaiset suojavarusteet, joista kypärä on vähimmäisvaatimus. Lisäksi muut suojavarusteet ovat erittäin suositeltavia, sillä kaatuessasi kovassa vauhdissa voi sattua pahastikin, ilman asianmukaisia suojavarusteita. 

Osamaksu on loistava aloittaa sähköpotkulautailu

Edullinen osamaksudiili on suosittu tapa rahoittaa skuuttiharrastuksen aloittaminen. Kannattaa kuitenkin miettiä myös muita kuin liikkeiden tarjoamia rahoitusvaihtoehtoja, sillä joskus pieni laina voi tulla kokonaiskustannuksiltaan edullisemmaksi.

Esimeriksi 700 euroa sähköpotkulaudasta on huomattavasti kivuttomampi hinta, kun se pilkotaan osiin.  Muutaman kympin kuukausimaksulla säästät sitä paitsi paljon rahaa, koska sinun ei tarvitse enää käyttää yhteiskäyttöskuutteja. 

Näillä sivuilla esittelemme jokaisen skuutin kohdalla sille sopivan parhaimman tai parhaimmat rahoitusmahdollisuudet.

Sähköpotkulauta osamaksulla ilman luottotietoja

Onko sähköpotkulauta mahdollista saada osamaksulla ilman luottotietoja? Käytännössä ei juurikaan ole. Aktiivinen maksuhäiriömerkintä nousee hyvin usein esteeksi rahoituksen saamiselle, sillä erittäin harvat rahoituslaitokset myöntävät luottoa tai osamaksua, jos asiakkaalla on aktiivinen merkintä luottotietorekisterissä.

Uuden lain myötä maksuhäiriömerkintä poistuu 1 kuukauden kuluttua siitä, kun merkinnän aiheuttama velka on maksettu. Tämä lakiuudistus on helpottanut suuresti maksuhäiriömerkintöjen kanssa kamppailevia.

Mikäli suinkin mahdollista, niin kannattaa ulosotossa olevat velat hoitaa nopeasti pois. Ulosottovelkojen maksamisen jälkeen, jokainen maksuhäiriömerkintäsi poistuu kuukauden kuluessa. Voit sen jälkeen solmia osamaksusopimuksen tai hakea lainaa, jos taloudellinen tilanteesi on vakaa. 

Usein kysyttyä